Idag vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om så det blir lite blandat skit rent ut sagt.

Känner mig trött idag .Men det har varit full fart sen jag kom hem från jobbet. Slängde i mig en kopp kaffe sen iväg till Ica i stan (Och ni som inte bor här. Så är stan= Ludvika )

Och där konstaterade jag att alla som sitter i isolering ska leva på .hårdbröd.pasta.ris och toapapper. Totalt slut. Och jag som inte hamstrar som en tok blir ganska less. För det var det jag skulle ha just idag men allt annat fanns det gott om ,så där kan dom nu sitta instängda och leva på pasta och hårdbröd

Sen hem och utfodra alla djur.katt.hund.höns ute och kycklingar inne och dom tvåbenta ska ju också ha lite föda. 

Och jag måste ju berätta att sen en tid tillbaka äter jag inte pasta .ris och bröd. Och nej inte LCHF utan tina-mår-bra-utan-det dieten.  Känner att jag mår bättre om jag inte äter det så enbart därför . Och sen att jag gått ner ca 5 kg på köpet är ju ett plus. 

Sen jag flyttade till Smedjebacken har min vikt rasat i höjden mest för nu har jag ett sittastillaarbete.rör mig ju inget på jobbet. 

Då brukar jag tänka på min gamla chef Lotta i Gävle. Sa till henne en gång att man springer och hoppar.kryper och är igång dagarna i ända och ändå går man inte ner i vikt .då svarade hon bara tänk va du skulle ha vägt om du inte gjorde allt de där. Nu förstår jag vad hon menade.

Så min middag idag bestog av kokt falukorv och stekt blomkål. De andra fick rotmos till korven 

Mest bekymmer har jag när jag ska göra pasta åt dom ,då lider jag lite. Min akilleshäl är just spagetti och pizzabröd (sån där man får till sallader  på pizzerian. )Då är det svårt. 

För tex pizza det klarar jag mig att va utan, jag tar en blandsallad istället, 

Endå gången jag Jag "fuskar" är på typ max eller Mac Donalds, då äter jag hamburgerbröd men byter ut pommes mot äppelklyftor och dom är bra mycket godare 

Sen godis försöker jag va utan. det är svårt men när suget sätter in så blir det en proteinshake  istället. Funkar jättebra 

 

Just nu är favoriten, den här smakar precis som bailys och är så jädra go. Annars är det den chokladsmak det är som är godis för mig och dom är bra till mellis med.